vrijdag 7 december 2012

2013 wordt een Tassen-jaar!

Goedemorgen allemaal,

Op deze heerlijke witte! ochtend wil ik jullie heel graag één van de nieuwe plannen van het komend seizoen aankondigen!


Want je kunt veel meer moois maken van al die prachtige patchworkstoffen, dus dit is voor alle quilters die van lapjes én van tassen houden!

Wat gaan we doen en wat houdt dit in? Door lid te worden van de Tassenclub ontvang je 4x per jaar een patroon + stoffenpakket voor het maken van een tas. Het eerste pakket wordt begin februari 2013 verstuurd, daarna volgen afleveringen in mei-september-december 2013. Je kunt lid worden voor een half jaar (2 afleveringen), of voor één jaar (4 afleveringen). Afhankelijk van waarvoor je kiest krijg je een korting op de pakketprijs, lees hier alles over op de website.
Het is dus een Club per post, we versturen de pakketten naar Nederland maar ook daarbuiten.
De patronen zijn in nederlands of engels, en de kosten voor leden zullen per pakket € 45,00 euro bedragen incl. opsturen in Nederland.

En hierbij kunnen jullie alvast het allereerste pakket van deze club bewonderen. Het is echt een voorjaarstas, in heerlijk frisse stoffen en een mooi patroon van Clover and Violet.

De 2e tas in deze club, dat kunnen we al wel verklappen, is speciaal voor ons ontworpen door Els van Bobbin, hoe deze eruit komt te zien dat blijft natuurlijk nog een verrassing!

Word je niet lid van de club dan zullen de pakketten ook los in de winkel te koop zijn maar zonder korting en in een beperkte hoeveelheid, dus lijkt het je leuk schrijf je dan gewoon in en dan weet je zeker dat we voor jou ook een pakket zullen reserveren. Je vindt alle informatie en de inschrijving op de website.

Maar er is meer!! Want lijkt het je leuk om een tas te naaien, de tas van de Tassenclub óf een ander patroon van een tas-map-etui-etc maar zou je daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken dan kun je in 2013 elke maand terecht in ons  TASSENATELIER.
Werken op je eigen niveau en aan je eigen project, maar wel met je vragen terecht kunnen! We weten uit ervaring dat dát heel goed werkt.

Dit zijn de data voor komend seizoen:  6 februari/ 6 maart / 3 april/ 1 mei / 5 juni en 3 juli
Op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn
€ 15,00 voor 2 uur begeleiding. Het Tassenatelier wordt begeleid door Jantine Urban.

Inschrijven kan hier. Doe je mee, het wordt zoooo leuk!


Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...